top of page

INVEON ....

Inveon is een fantastisch bedrijf in het HRM en Techniek domein. De naam Inveon is een samenstelling van:

  • Innovatie

  • Visie en

  • Ondernemerschap

Onze klanten ervaren deze uitgangspunten in onze adviezen en werkwijze van onze medewerkers. Bij Inveon werken mensen met passie voor hun vak. Die zorgdragen voor een goede klanttevredenheid en oplossingen die gewoon werken. Het zijn professionals die continue werken aan hun kennis. U zult dan ook regelmatig onze visie terugvinden in diverse media.

 

Onze visie

 

Human Capital en Humanoids worden de komende 5 jaar een steeds belangrijkere factor in succesvolle business. Dit wordt gedreven door 5 wereldwijde trends die ook in Nederland en Europa ervaren worden. Hierdoor zal de arbeidsrelatie tussen medewerker en werkgever gaan veranderen. Dit vraagt om nieuwe en innovatieve oplossingen rond personeel en arbeid.

 

De vraagstukken rond personeel en arbeid liggen vooral in hoe afdelingen ervoor kunnen zorgen om toegevoegde waarde te leveren in de kernactiviteit van het bedrijf.

Onze missie

"Organisaties ontzorgen en onze relaties een glimlach op het gezicht laten krijgen"

Onze stijl

 

Innovatief in onze arbeidsmarktbenadering, de inrichting van onze infrastructuur en de realisatie van opdrachten bij onze klanten. Zowel op gebied van HRM als Finance heeft Inveon een duidelijke visie op hoe waarde toe te voegen voor organisaties.

 

Inveon is constant in aanraking met de markt. Ontwikkelingen die vanuit Wet- en Regelgeving of vanuit economische bewegingen op bedrijven en instellingen afkomen, worden door Inveon in een vroegtijdig stadium gesignaleerd. Zo ontwikkelt Inveon continue haar visie op de markt.

 

Vanuit deze Visie vertaalt Inveon altijd recente ontwikkelingen in de markt en is daarmee ook altijd klaar voor de hieraan gerelateerde marktvraag, en zal met haar relaties de juiste oplossing vinden.

 

Behalve kennis en kunde geloven wij in de kracht van de interactie en communicatie.

Inveon vertaalt uw vraag in slimme, praktische oplossingen door inzet van mensen, processen en technologie......

bottom of page